Referencer

Jeg har udført billeder for følgende virksomheder og private personer:

Vestas Randers
inspirationen til dette billede har været at fortælle en Vejr-historie om de store og små “bevægelser” i hverdagen. Med udgangspunkt i vindmøllen og vindenergi har jeg arbejdet videre med vinden i hverdagen, naturens egne bevægelser i form af kaninens spring over bakken og endelig jordkloden, som et billede på, at vi er en del af en større virkelighed.

I bevægelse, akryl

Læge, Århus
Dette billede er malet til læge Dea Kehler Sadeghnia. Hun ønskede, at jeg lavede et billede til hendes visitkort. Selve billedet hænger nede i klinikken og vil skabe genkendelse for patienterne, når de går forbi.

Visitkort, akryl

Kiropraktor Ulla Junge, Kristrup
Arbejdet med billedet har taget udgangspunkt i samtaler med kiropraktor Ulla Junge, og opgaven har været at male en rygrad i form af en ny anatomisk planche til hendes konsultation.

For mig som kunstner har det været vigtigt at skabe et troværdigt billede, som viser det grundlæggende i kiropraktorens arbejde. Da smerter fra ryggen hænger nøje sammen med smerter ud via skulder og bækken til arme og ben. Desuden er der også en nøje sammenhæng mellem ryggen og hoved-smerter, smerter langs ribben og smerter ned i maven.

Rygraden, akryl

Sønderbro Apotek i Randers
Arbejdet, med billederne til Sønderbros Apotek i Randers, har taget udgangspunkt i samtaler med apoteker Bjørn Petersen Thorbjørner, og overskriften for mit arbejdet har været ”By, sundhed og kultur”.

Gennem egne fotos, skitser og samtaler med lokale borgere viste der sig at være et stort materiale at arbejde ud fra, og udfordringen var herefter at sortere og skabe billeder, der kunne sættes sammen og fremstå som en helhed i motiv og farver.

Læs omtale af malerierne af journalist Henrik Lykke/Din Avis:
Hun maler kunst på bestilling
Mias malerier på receptkuverter
Malerier på lærred af research

Der blev udført i alt 6 malerier, som er trykt på apotekets receptkuverter.

1. Randers Regnskov ved Gudenåen og Randers Bro, akryl

2. Sønderbro Apotek i bymidten ved Randers havn, akryl

3. Randers Rådhus den sidste fredag i november kl 16.00, akryl

4. Østervold med den Jyske Hingst og Kulturhuset, akryl

5. Sct. Mortens Kirke og Helligåndshuset, akryl

6. Værket og Randers EgnsTeater, akryl

Lægerne Svalevej, Assentoft
Arbejdet, med billederne til lægehuset, har taget udgangspunkt i samtaler med personalet og besøg i venteværelset. Min tanke har hele tiden været at lave et billede med titlen: ”Sundhedskort” samt skabe et rum, hvor der er rart at være for både børn og voksne. Overskrifter for mit arbejde har været livscyklus, øjenkontakt og tryghed.
Fugle, akryl
Sundhedskort, akryl
Rødhætte og kaninen, akryl

Privat familie, Helsted
Giraffer, akryl
Vær livet bekendt, akryl og sand

Privat familie, Randers
Virkelighedens kant, akryl